top of page

DAS HAUS je jedinstvena tvrtka koja ujedinjuje više djelatnosti kako bi vama olakšala i ubrzala ostvarivanje uspješnog poslovanja i vaših vizija. Na jednom mjestu ujedinili smo sve što vam je potrebno da biste što jednostavnije došli do svojih zamišljenih ciljeva. U našem uredu, u poslovnoj zoni Radničke ulice u Zagrebu, naš tim bavi se projektiranjem, uređenjem interijera i izvođenjem.

Stručni projektni tim bavi se arhitektonskim projektiranjem i dizajnom interijera, a djelovanje mu je usmjereno na rezidencijalnu i poslovnu arhitekturu te dizajn interijera, namještaja i opreme. Visoko kvalificirani građevinski tim specijaliziran je za izvođenje građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova u interijeru i eksterijeru, a iza sebe imamo preko 250 uspješno završenih projekata.

Ured su osnovali David-Martin Jurin, dipl. ing .arh. i  Davorin Radošević, dipl. ing. arh. koji su nakon dugogodišnjeg iskustva u struci na raznim projektima odlučili ujediniti snage i pokrenuti zajednički ured u kojem će moći primijeniti stečena znanja i ponuditi svoju viziju budućim klijentima.

David je već kao tinejdžer dobio prva iskustva na gradilištu. Rano stječe početna znanja u svim fazama izvedbe te se zaljubljuje u svoje buduće zvanje. Daljnje stručno obrazovanje, život u inozemstvu i vrhunsko poznavanje stranih jezika omogućuju mu istraživanje najsuvremenijih tehnologija na tržištu, dok prije svega najviše uživa u stvaranju neuobičajenih detalja tehničkih rješenja.

Davorin je od malena volio umjetnost i tehnologiju; likovna i tehnička kultura bile su mu omiljena okupacija još od najranijih dana. Vrlo rano je odredio svoj put i stvorio afinitet prema arhitekturi koja spaja naizgled nespojivo, znanost i umjetnost. Nakon završenog studija intenzivno se usmjerava na istraživanje novih arhitektonskih smjerova i na sustav cjeloživotnog učenja, pa redovito odlazi na arhitektonske simpozije u Europi i Americi.

PS__web_IMG_2878_crop.jpg
U našem uredu, u poslovnoj zoni Radničke ulice u Zagrebu, naš tim se bavi projektiranjem, uređenjem interijera i izvođenjem. Na jednom mjestu smo ujedinili sve što vam je potrebno da biste što jednostavnije došli do svojih zamišljenih ciljeva.
logo-black.png
PS_web_IMG_2784.jpg

Svaki projekt doživljavamo kao novi izazov koji zahtijeva detaljnu analizu i istraživački pristup  kojim nastojimo isporučiti najbolji mogući proizvod, a klijentu pružiti što više informacija na osnovi kojih će biti siguran da dobiva najbolje rješenje.

Dugogodišnji uspješan rad svjedoči o našoj odgovornosti i predanosti klijentima koji nam se uvijek iznova vraćaju s novim projektima. I vi nam se možete nam se obratiti s povjerenjem, bez sumnje u kvalitetu i inovativnost naših projekata. Predanost našim klijentima nam je na prvom mjestu; pomoći ćemo vam u potrazi za onim što priželjkujete i svojim vam prijedlozima otkriti sve prednosti koje jedan prostor može stvoriti.

Svi prostori na kojima radimo pružaju kreativno, ali ujedno smirujuće ozračje te ih prilagođavamo vašim ambicijama. Vođeni poštovanjem prema našim klijentima, jednako tako se odnosimo i prema okolišu te se trudimo stvarati ekološki održivu arhitekturu s naglaskom na prirodnim materijalima.

 

bottom of page