top of page
IMG_20201209_095912.jpg

MESNICA  ŠESTINE

Zatečeni prostor je bio u funkciji dućana i trebalo ga je preurediti u luksuzniju delikatesnu trgovinu. Obzirom da postojeće kamene ploče nisu estetski zadovoljavale, a uvjet je bio da ih ne mičemo niti na bilo koji način oštećujemo, morali smo smisliti originalno rješenje.

 

Prvo je stavljena folija kao zaštita, na koju su postavljene ploče u dva sloja koje služe kao priprema za završnu oblogu: vinil u roli. Dobiven je vizualno neprekinuti pod koji se jednog dana po potrebi može maknuti ili zamijeniti. Voće i povrće su postavljeni na pultevima koji su međusobno spojeni, a pločice su postavljene na licu mjesta. Montirana su posebno dizajnirana slova koja doslovno ukazuju na funkcionalne cjeline trgovine – meso, delikatesa, sir, kruh, voće, povrće. Gotovo sve u trgovini rađeno je po mjeri. Rezultat je jedinstven i prepoznatljiv prostor u kojem će kupac provesti puno više vremena nego u običnoj mesnici.

https://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/trgovina-igomat-u-mlinovima-stilizirana-luksuzna-gotovo-neocekivana-i-drugacija-mesnica-15059727?fbclid=IwAR3qPxGVzUk9KdbmbLCMr15WC_1IZenmRcmiBb4oF9kHfbVJ26PKNyFBmjk

LOKACIJA: Zagreb
KLIJENT: IGOMAT
KATEGORIJA: Javno
GODINA: 2021.
STATUS: Realizacija
SURADNIK: Nera Jelaska
FOTOGRAFIJE: Marko Mihaljević

KLIK NA FOTOGRAFIJE ZA UVEĆANJE

bottom of page