top of page
Decode-ured-foto-Sanja-Tusek-20.jpg

URED DECODE

Zatečeno stanje prostora u funkcionalnom smislu nije bilo adekvatno, pa su srušeni svi postojeći pregradni zidovi. Kako bi se iskoristio svaki kvadrat, ulazni prostor je pretvoren u lounge room u kojem je čajna kuhinja uklopljena na zid koji ima čak pet velikih razvodnih i kontrolnih ormarića, pa su tako sakrivena estetski neprivlačna vrata. Prostorom su postavljena debla breze koja imaju i funkciju vješalica. Breze su rezane na licu mjesta kako bi na svim pozicijama bile postavljane od poda do stropa ili grede. Unutar gipskartonskih zidova postavljena su stakla, a završni detalji precizno su rađeni kako se ne bi vidjeli nosači stakala.

U kuhinji su na pod i zid montirane vinilne ploče u obliku slagalica. Postavljene su na čičak-ljepilo što omogućuje jednostavnu demontažu u slučaju prilaska računalnom podu. Iznad glavnog stola  montirana je viseća polica što je zahtijevalo dobru suradnju električara, bravara, soboslikara i montera stropa. Montažni strop je obojan, uključujući nosač, a na pojedinim mjestima je umjesto ispune stavljena OSB ploča.

https://super1.telegram.hr/relax/jedna-hrvatska-softverska-agencija-koronu-je-iskoristila-u-svoju-korist-preuredili-su-i-povecali-svoj-uredski-prostor/

LOKACIJA: Zagreb
KATEGORIJA: Poslovno
GODINA: 2016.
STATUS: Realizacija
FOTOGRAFIJE: Sanja Tušek

KLIK NA FOTOGRAFIJE ZA UVEĆANJE

bottom of page